Faciliteiten

Faciliteiten hotel Taman Agung

In het hotelcomplex zijn tal van faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Zo komt u niets te kort tijdens uw verblijf op deze prachtige plek. Daarnaast is er in Sanur, waar ons appartement middenin ligt gelegen, ook meer dan genoeg te doen! Of u nu links of rechts de straat in gaat, overal vindt u winkeltjes, restaurantjes, supermarkten en pinautomaten. 

2 fijne zwembaden

In het hotelcomplex zijn 2 zwembaden, één met een kindergedeelte bij het restaurant, het andere grotere 12 meter zwembad ziet u vanuit ons appartement liggen, hierin kunt u heerlijk baantjes zwemmen. Bij het eerste zwembad zijn ligstoelen / parasols en is er een overdekte relaxruimte, bij het andere zwembad zijn ook ligstoelen en is er een kleine gazebo (overdekte ruimte), waar u kunt zitten. Badlakens zijn gratis verkrijgbaar bij de receptie van het hotel.

Heerlijk restaurant

In het restaurant Taman Agung kunt u genieten van een selectie lokale en internationale lekkernijen. Het restaurant is dagelijks geopend en voor slechts een paar euro kunt u ontbijten, lunchen en dineren. In de keuken van het appartement kunt u natuurlijk zelf koken. De ingrediënten voor een uitgebreid ontbijt, lunch en avondmaaltijd kunt u kopen bij Artasedana om de hoek. Dit is een warenhuis met, naast boodschappen, ook vele souvenirs, kleding, schoenen, koffers etc.

Fietsen beschikbaar

Bij het appartement zijn twee fietsen voor u ter beschikking. Het is namelijk heerlijk om de omgeving te verkennen per fiets, het gezellige Sanur en het eindeloze fietspad langs de zee waar u uw ogen uitkijkt!

dagelijkse schoonmaak

Elke dag wordt het appartement professioneel schoongemaakt. Hierbij hoort ook de wisseling van bad- en bedlinnen. Zo garanderen wij u een prettig verblijf in ons appartement. 

WiFi

Altijd online. Overal in het complex, zowel in het appartement, restaurant als bij zwembad, kunt u gratis en onbeperkt gebruik maken van onze WiFi-verbinding.

laundry service

Het personeel van de 24-uursreceptie kan u helpen met een wasservice, waardoor u makkelijk en voordelig uw wasgoed kan wassen. U hoeft dus geen bergen met kleding mee te nemen. Dit scheelt weer ruimte in uw koffer! 

Contact

Voor reserveringen, beschikbaarheid of verdere inlichtingen, kunt u contact met ons opnemen via: